Expositie schilderijen bieb Pijnacker

Actueel 41 keer gelezen

Pijnacker - Vanaf 4 december exposeert Armand Croin, die een opleiding aan de Rotterdamse Kunstacademie gevolgd heeft, olieverfschilderijen in bibliotheek Pijnacker.

Het werk is tot 31 december tijdens openingstijden van de bibliotheek te bezichtigen. Het werk is veelkleurig en is een combinatie van surrealisme en abstracte elementen. Het is zo geschilderd dat iedere toeschouwer andere vormen in een schilderij kan zien en er zijn eigen interpretatie aan kan geven.

De fantasievolle doeken zijn al eerder tentoongesteld, onder andere in grote meubelzaken in Amsterdam. Vorig jaar heeft Armand geëxposeerd in Galerie Feldmijer in Delft. Uit de reacties van de bezoekers bleek dat men vaak lang voor een schilderij stond te kijken om er zoveel mogelijk in te ontdekken. Iemand zei dat hij geraakt was door de intensiteit van de schilderijen en de krachtige manier waarop de verf op het doek aangebracht was.

Deze tentoonstelling in de Pijnackerse bibliotheek is een verkoopexpositie. Voor meer informatie zie: www.bibliotheekpn.nl voor meer informatie

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant