Verteller bij Nootdorpse Lichtjesavond

Actueel 166 keer gelezen

Nootdorp - Sfeervol verlichte straten, veel brandende kaarsen en waxinelichtjes. Wat kan je woonplaats er plotseling anders uitzien, wanneer de belichting verandert.

Het lijkt alsof je met elkaar in een droom door de straten loopt. Het wordt nog mooier, als je ook nog ergens naar een vertelling kunt gaan luisteren die daarbij past. Dat gaat gebeuren in de bibliotheek van Nootdorp op 12 december tijdens de Lichtjesavond van 18:30 – 20:30 uur. De verteller Ton van der Jagt brengt verhalen mee die iedereen op die avond prachtig vindt. Als kostbare juwelen diept hij ze op uit zijn verhalenvoorraad, hij geniet er zelf van en graag laat hij anderen ervan meegenieten. Ze gaan over de winter en kerst, over koningen en arme mensen, over de Kerstman en kinderen, over kou en warmte. Op ieder heel en half uur begint hij met een nieuwe vertelling die steeds afgestemd is op een publiek van 5 tot 100 jaar.

Kinderen met hun ouders, met hun opa’s en oma’s, volwassenen die nog weer eens willen genieten van een vertelling zoals vroeger, allemaal krijgen ze verhalen te horen die de lichtjesavond compleet maakt. We hopen dat veel mensen bij hun rondgang door de straten even afslaan naar de bibliotheek om van de warmte van een lichtjesavondverhaal te genieten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant