Voetbaloverzicht Pijnacker-Nootdorp

Sport 52 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - DSVP heeft geen kans gezien om bij het onderaanstaande Maasdijk tot een overwinning te komen. Het bleef onderaan de dijk bij een 1-1 gelijkspel

.

Bij het aanbreken van de rust keek DSVP trouwens nog tegen een 1-0 achterstand (doelpunt Peter Looye). Pas tien minuten voor tijd kwam de gelijkmaker tot stand. Na goed voorbereidend werk van het tandem Kevin Roepman en Bart Snijder schoot Michael Grootscholten de gelijkmaker binnen. Daar bleef het bij, waardoor DSVP op een bescheiden positie op de ranglijst blijft staan.

SV Nootdorp scoorde er lustig op los tegen het armetierige NBSVV, het werd op ’s Gravenhout een klinkende 6-1 overwinning. De eerste treffer (Sander Jansen) viel overigens pas in de derde minuut van de extra speeltijd van de eerste helft. In de tweede helft kwam de doelpuntenproductie goed op gang. Samir Amghar (twee keer), Sander Jansen Jeroen van der Kooij en Keith Frankel schoten met scherp.

Een minuut voor het eindsignaal redde Edwin Bestebreurtje de eer voor de ploeg uit Nieuw Beijerland. De wedstrijden van RKDEO en Oliveo werden afgelast.