Oliveo handbal boekt overwinning

Sport 46 keer gelezen

Pijnacker – Zaterdagavond was het weer eens tijd om na drie verloren wedstrijden voor het eerste team van Oliveo handbal weer een wedstrijd te winnen. Ditmaal met de steun van het thuispubliek tegen het jonge team van Gemini.

Het zou weer een zware wedstrijd worden, want de ploeg van Gemini werd gezien als een waardige tegenstander voor de Oliveo.

De eerste helft was erg spectaculair en er werd door beide ploegen op zeer hoog tempo gespeeld. Ondanks dat Oliveo slordige fouten maakte in de break-outs en niet altijd even goed reageerde op de aanvallen van Gemini was de ruststand toch 20-18.

Na de rust stond er bij Oliveo een heel ander team. In de verdediging liep alles perfect en in de aanval liep Oliveo alleen maar meer uit op Gemini. De eerste 10 minuten van de tweede helft lukte het Gemini maar niet om zelfs een enkele keer te scoren. Al snel was het voor de thuis toeschouwers duidelijk dat de winst naar de mannen van Oliveo zou gaan. Ook al ging Oliveo wat spelen met de tegenstander en was het wat slordig was in de laatste vijf minuten, was de eindstand in dit duel 44-28, een terechte overwinning. Daarnaast ook een goede stap in de richting van een mogelijk goede reeks overwinningen.

Dit is een ingezonden sportbericht. Bent u ook actief in de sportwereld binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Stuur uw persbericht in naar redactie@telstar-uitgeverij.nl o.v.v. TelstarOnline. Liefst met foto.