Postiljon gaat digitaal

Algemeen 244 keer gelezen

Pijnacker - Sinds deze week heeft Telstar Online er een digitaal broertje bij, getiteld Postiljon Online. Op www.postiljon-online.nl vindt u de laatste ontwikkelingen binnen uw regio.

De internetredactie zorgt voor een dagelijkse stroom aan informatie en voorziet u daarmee van het laatste nieuws. Op de landkaart onderaan de startpagina selecteert u uw woongebied, waarna de nieuwsberichten overzichtelijk op het scherm verschijnen. Behalve de berichten uit uw eigen omgeving, kunt u uiteraard ook het nieuws van gemeenten in de regio bekijken.

Nieuwsberichten insturen

Via de website is het eveneens mogelijk nieuwstips door te geven aan onze internetredactie. De functie daarvoor ziet u rechts onderaan op iedere pagina. Tevens is het mogelijk een bezorgklacht door te geven en overige informatie op te vragen.

De digitale snelweg is op deze manier een optimale aanvulling op de papieren Postiljon. De redactie hoopt u op deze manier nóg beter te informeren over de ontwikkelingen in uw woonplaats en u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant