Nieuwe dienstregeling Connexxion

Regio 68 keer gelezen

Lansingerland/Haaglanden - Per 9 december 2007 wijzigt Connexxion de dienstregeling. In de meeste gevallen gaat het om andere vertrektijden. Van sommige lijnen wijzigt de route of de frequentie. Connexxion raadt haar reizigers aan om de nieuwe bustijden en routes na te gaan op www.connexxion.nl of om een lijnfolder te vragen bij de chauffeur.

Voor reizigers in Haaglanden en Lansingerland betekent de gewijzigde dienstregeling niet alleen andere vertrektijden, maar ook andere routes voor lijn 37, 53, 77, 80, 91 en 92 en meer ritten voor lijn 70 en 91. Er komt bovendien een nieuwe buslijn Pijnacker - Berkel en Rodenrijs - Bergschenhoek - Rotterdam Alexander (lijn 176).

Op www.connexxion.nl kunnen reizigers zich ook aanmelden voor de e-mailservice van Connexxion, waarmee ze gratis worden geïnformeerd over eventuele veranderingen in de dienstregeling. Daarnaast hebben reizigers de mogelijkheid om hun persoonlijke busboekje gratis samen te stellen. Hierin staan dan alleen die lijnen, haltes en tijden die de reiziger nodig heeft.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant