Intratuin gekozen tot beste winkel

Algemeen 33 keer gelezen

Intratuin is gekozen tot beste winkel in de categorie “Dier en Tuin” tijdens de verkiezing tot Beste Winkelketen van Nederland. De Nederlandse consumenten gaf Intratuin tijdens dit jaarlijkse onderzoek gemiddeld een score van 6.96. De winkelketen met bijna 60 vestigingen in Nederland en België scoorde verreweg het beste op de criteria service en personeel.

De Stichting Retail Jaarprijs reikte de prijs maandag 19 november uit aan Intratuin. Intratuin ziet de prijs als een erkenning voor de consequente koers van de afgelopen jaren. Intratuin besteedt in al haar vestigingen veel aandacht aan de nieuwste trends op het gebied van de groene inrichting van huis en tuin. Ook het volledig opnemen van een complete dierenwereld in vrijwel alle vestigingen draagt bij aan de specialistische uitstraling van de Intratuin winkels.

Volgens algemeen directeur Marcel van Brakel is de uitverkiezing door consumenten hieraan te danken.

“Onze winkelformule is erop gericht klanten die service te bieden. Al winkelend raakt de Intratuin bezoeker geïnspireerd en komt op eigen ideeën. De verkiezing tot beste winkel in onze categorie bewijst dat dit door klanten zeer op prijs gesteld wordt.”

Tot eind december staan alle Intratuin vestigingen tijdens het Winterfestival volledig in het teken van de nieuwste trends in kerstdecoraties. De bezoekers kunnen zich volop laten inspireren door de eigentijdse kerstsfeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant