'In twee dagen mijn bankstel verkocht'

Algemeen 37 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp – Twee weken na de start van het marktplein op www.telstar-online.nl, de nieuwssite voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp, zijn er al heel wat spulletjes gewisseld van eigenaar. Kleine en grote koopjes; honderden zijn er te vinden.

Een dame liet aan de redactie weten: “Mag ik jullie hartelijk bedanken! Via de website heb ik binnen twee dagen mijn bankstel verkocht!” Ook bij een auto, een viool en zelfs een complete inboedel pronkt het bordje ‘Verkocht!’ Een andere reactie per mail: “Een Wereldidee, gewoon lekker dicht bij huis je spullen verkopen. Ik heb nu eindelijk mijn stripcollectie compleet!”

Nog niet bekend met het systeem? Je kunt meteen aan de slag met het plaatsen van gratis advertenties op het digitale Marktplein van Telstar Online. Klik op de button Marktplein (linksboven) en je krijgt meteen een overzicht van de laatste advertenties. Klik op registreren en na het invullen van enkele gegevens ontvang je een persoonlijk wachtwoord en een gebruikersnaam. Binnen een paar kliks kun je direct aan de slag. Lokaal, gratis, handig en snel: het digitale Marktplein van www.telstar-online.nl!

Klik op het tabblad 'marktplein' bovenaan de pagina of hier voor het marktplein.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant