Schilderijen kijken in Nootdorp

Actueel 42 keer gelezen

Nootdorp - In Hotel Van der Valk in Nootdorp houdt kunstgalerie Aquarius uit Nieuw Vennep voor de eerste keer een schilderijententoonstelling

.

Op zaterdag 24 november tussen 12.00 en 17.00 uur zijn de werken van verschillende Nederlandse en buitenlandse kunstenaars te bewonderen. Van landschapsschilderijen tot stillevens, van impressionistische werken tot hedendaags modern, alles is ruim vertegenwoordigd.

Bezoekers kunnen zowel zeer gedetailleerde klassieken als krachtige, kleurrijke abstracten aanschouwen. Naast de algemene onderwerpen, zijn er ook veel bijzondere thema’s (zoals Parijs, paarden, ballet, astrologie). Aquarius verwerft wereldwijd werk van gevestigde en aankomende kunstenaars. De schilderijen zijn er in allerlei formaten. Ook zeer grote doeken.

Deze keer zijn er veel exclusieve schilderijen. Eventueel mogen belangstellende kunstliefhebbers geheel vrijblijvend het uitgezochte doek mee naar huis nemen om te kijken of het past bij het interieur. Een schilderij inruilen behoort ook tot de mogelijkheden. Op deze manier kan men op een voordelige wijze iets nieuws voor aan de muur verkrijgen. Deze galerie exposeert al jarenlang overal in het land. De tentoonstellingen worden vaak druk bezocht door jong en oud.

De entree tot deze bijzondere expositie is gratis en iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie kan men bellen: 0252-675747. Men kan ook al een kijkje nemen op de webpagina van de galerie: www.schilderijenkijken.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant