Voetbaloverzicht Pijnacker-Nootdorp

Sport 325 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - In een levendige wedstrijd heeft DSVP tegen koploper Monster een nipte nederlaag (1-2) geleden. Hoewel DSVP goede mogelijkheden had om te scoren was het Monster dat, via Koos van Spronsen, aan de leiding kwam.

Na de hervatting was DSVP enkele malen dicht bij de gelijkmaker, maar via een counter en niet goed verdedigen van DSVP liep Monster uit naar 0-2. Nadat invaller Bart Snijder de aansluiter had gescoord volgde er nog een spannende slotfase, het bleef echter bij 1-2.

SV Nootdorp heeft in een uitstekende wedstrijd in Ridderkerk met 5-4 het hoofd moeten buigen. Bij rust was de stand nog 1-1 (doelpunt Keith Frankel) maar in de tweede helft werd er lustig op los gescoord. Nadat RVVH op een 4-1 voorsprong was gekomen leek de wedstrijd beslist. Via Frankel kwam Nootdorp wat naderbij (4-2) waarna RVVH toch weer uit kon lopen naar 5-2. Danny Wilschut en Sander Jansen brachten met hun treffers de spanning terug. Verder de 5-4 kwam Nootdorp echter niet.

RKDEO kwam zondag bij DHL al snel aan de leiding. J.P. Luciana gaf voor, waarna Ben Abdellah de bal achter keeper Gillemans mikte. Koos van Leeuwen schoot namens DHL de bal tegen de paal waardoor er met een 0-1 stand gerust werd. In de tweede helft kwam DHL fel uit de startblokken, wat al snel tot de gelijkmaker (1-1) van Van Leeuwen leidde. In de spannende slotfase, met extra aanvallende krachten in de ploeg, kwam DEO nog dicht bij de zege. De DHL-doelman hield zijn doel verder echter schoon.

Oliveo schijnt nu de smaak te pakken te hebben. Na de zege van de vorige week op Scheveningen, kwamen de zebra’s nu tot een knappe overwinning 1-4 overwinning bij het Rotterdamse VOC. Hoewel VOC sterk van start ging stond Oliveo bij rust met 0-2 voor. Tim van Rheenen en Bjorn Raven schoten met scherp. Nadat VOC in de tweede helft tot 1-2 was teruggekomen bracht invaller Dimitrie van den Bosch de marge weer op twee. Uit een vrije trap wegens hands bepaalde Paul Janssen de eindstand op 1-4 en trok Oliveo met de drie punten in de knip huiswaarts.