Kinderfeestwinkel tegen zinloos geweld

Actueel 77 keer gelezen

Pijnacker – Voor de ingang van kinderfeestwinkel BatsBoem aan de Kerkweg in Pijnacker werd afgelopen donderdag een stoeptegel met daarop het welbekende lieveheersbeestje door wethouder Leo Suijker onthuld.

De stoeptegels worden de komende tijd bij verscheidene speelgoedwinkels geplaatst. De plaatsing van in totaal dertig tegels is een initiatief van Hilltoys. Deze firma is importeur en leverancier van kinderspeelgoed. “Met ons speelgoed willen wij bijdragen aan het plezier, de vrolijkheid en de ontwikkeling van alle kinderen op deze wereld. Kortom, ons doel is kinderen blij maken. En, wie wil dat nou niet? Met ons houten speelgoed stimuleren wij de ontplooiing van het kind, zowel op het individuele speelniveau als op het sociale vlak. Het is belangrijk dat kinderen alleen én met anderen kunnen spelen. Dit maken wij mogelijk met ons speelgoed”, aldus een medewerker van het bedrijf.

Kids tegen geweld

Hilltoys is ‘vriend’ van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld om meer aandacht vragen voor het project KidsTegenGeweld. Het KidsTegenGeweld project is ontwikkeld om de belangrijkste doelgroep van de Stichting actief te benaderen en te betrekken: Kinderen in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar. Het doel van dit project is zoveel mogelijk KidsLeden in Nederland te werven die elk op geheel eigen wijze actie ondernemen om pesten, agressie en zinloos geweld in hun omgeving terug te dringen. Daarnaast doneert Hilltoys alle opbrengsten van de acties aan de StichtingTegenZinloosGeweld. Eerder werden stoeptegels geplaatst bij scholen in Pijnacker-Nootdorp en bij jongerencentrum De trucker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant