Start verkoop geschakelde woningen

Regio 57 keer gelezen

Berkel - Op zaterdag 8 december start in het Eurowoning®-verkoopcentrum aan de Klapwijksezoom 101 in Meerpolder, Berkel en Rodenrijs (gemeente Lansingerland), de verkoop van 22 geschakelde twee-onder-een-kapwoningen van het type Libra.

De woningen worden verkocht door middel van inschrijving. De inschrijving sluit op zaterdag 5 januari 2008, om 16.00 uur. Meer informatie, een inschrijfformulier en een toelichting hierop, zijn beschikbaar op www.woneninlibra.nl.

Wonen en leven in Meerpolder

Een onlangs gehouden enquête toonde aan dat de bewoners van Meerpolder zeer tevreden zijn met hun nieuwe woning en hun woonomgeving. Op zich begrijpelijk, want dit nieuwe woonplan is ruim van opzet, heeft veel groen en prachtige waterpartijen. Meerpolder ligt op een steenworp afstand van het gezellige centrum van het gemoedelijke dorp Berkel en Rodenrijs. Hier vindt u winkels en alle noodzakelijke voorzieningen. Meerpolder is bovendien autoluw, waardoor het een prima omgeving biedt aan opgroeiende kinderen. Het plan kent een grote diversiteit aan woningtypen waardoor werkelijk iedereen hier een passende woning kan vinden. De woningen liggen overigens alle aan gezellige hoven en straten.

22 twee-onder-een-kapwoningen, type Libra

De Eurowoningen van dit type liggen aan het Romenpad met uitzicht over de Berkelse Plas. Het Romenpad maakt deel uit van het zogenaamde Klokkenlint. Een door Stanislaw Lewkowicz gecreëerd kunstwerk dat bestaat uit 53 klokken en klokjes. Door de klokken aan lichtmasten te bevestigen ontstaat een lint dat het centrum van Berkel en Rodenrijs met Meerpolder verbindt. Het klokkenlint zal zich bij bijzondere gelegenheden laten horen. Qua architectuur vallen deze woningen op door de ruime overstek op de begane grond aan de voorzijde. De woningen staan op kavels van 148 tot 154 m2, hebben een woonoppervlakte van 147 m2 en een inhoud van 434 tot 466 m3. Standaard is het type Libra voorzien van een woon/eetgedeelte van 57,3 m2, een halfopen, compleet uitgevoerde keuken, 5 flinke slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat tweede toilet. De tuin ligt op het zuidwesten en is voorzien van een berging. Op eigen terrein zijn twee auto-opstelplaatsen, waarvan een voorzien van een carport. Er zijn vele optionele mogelijkheden om deze woning aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Prijzen vanaf € 379.000,- vrij op naam.

Meer weten?

Kijk dan op www.woneninlibra.nl. U kunt ook van ma. t/m vrij. van 09.00 tot 21.00 uur en op za. van 09.00 tot 16.00 uur bellen met 0900 - EUROWONING (0900 - 387 69 66, 10 cpm). In het verkoopcentrum aan de Klapwijksezoom 101 in Meerpolder, Berkel en Rodenrijs is alle verkoopdocumentatie beschikbaar. Bovendien vindt u hier de maquette van Meerpolder. Het verkoopcentrum is geopend op donderdag en vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Dit project staat ook op niki.nl

Blauwhoed Eurowoningen publiceert al zijn actuele nieuwbouwaanbod op het betrouwbare en actuele www.niki.nl. Deze site is een initiatief van de grote projectontwikkelaars, bouwers en woningbeleggers in Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant