Voetbal overzicht Pijnacker-Nootdorp

Sport 278 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - RKDEO heeft een puike prestatie geleverd door in Wateringen met 0-1 van VELO te winnen. De Nootdorpers behouden hiermee niet alleen de koppositie, maar hebben ook de eerste periodetitel op zak.

Vooral in de eerste helft speelde DEO een puike wedstrijd en bracht JP Luciana, uit een voorzet van Rob van Hagen, zijn ploeg verdiend aan de leiding. In de tweede helft drong VELO sterk aan, maar doelman Hendriks bleek onpasseerbaar. Het bleef derhalve bij 0-1, wat een Nootdorps feestje opleverde.

Oliveo ging op sportpark De Groene Wijdte met 1-3 onderuit tegen VV Delft. In de eerste helft bleek Delft voor de goal trefzeker moest Oliveo-doelman Paul Reeuwijk driemaal de bal uit het net halen. In de tweede helft nam Delft gas terug waardoor Oliveo enkele malen gevaarlijk kon worden. Het kreeg een aantal hoekschoppen te nemen die veel gevaar voor het Delftse doel opleverden. Verder dan een treffer van John Ruigrok kwamen de zebra’s echter niet. Door deze uitslag is Oliveo in de gevarenzone terecht gekomen.

Een dag eerder, op zaterdag kwam SV Nootdorp, tegen hekkensluiter Victoria ’04, tot een ruime 4-0 overwinning. In de eerste helft werd er niet gescoord en bleek Victoria, dat nog nul punten heeft, in staat om het de defensie van Nootdorp zo nu en dan knap lastig te maken. Doelman Colpa bleek echter in goede vorm. In de tweede helft kwam Nootdorp echter goed los en zorgden Samir Amghar, Keith Frankel, Danny Wilschut en Akif Sen voor een kwartet Nootdorpse doelpunten.

DSVP kwam eindelijk weer eens tot een overwinning. Het stuurde Honselersdijk met een 2-1 nederlaag terug naar het Westland. DSVP begon goed en wist zich ook wat kansen te scheppen. Vrouwe Fortuna was echter op de hand van Honselersdijk. Halverwege de tweede helft kwam DSVP op de verdiende voorsprong. Na een hard schot van Kevin Roepman werd de bal van richting veranderd en verdween in net doel. Korte tijd later schoot Michael Grootscholten DSVP’s tweede doelpunt binnen. Kort voor het eind scoorde Honselersdijk de tegentreffer.