Voetbaloverzicht Pijnacker en Nootdorp

Sport 58 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - DSVP heeft zich, na de 1-2 overwinning op Honselersdijk, op een veilige plek in de middenmoot genesteld. Het was in het Westland een harde wedstrijd waarin DSVP al vroeg aan de leiding kwam door Ron Snijder.

Nog voor de rust bracht Michiel van Atten de stand op 2-0. Na de hervatting controleerde DSVP de wedstrijd. Honselersdijk, schakelde nog een tandje bij en kwam terug tot 1-2. De Westlanders kwamen nog met negen man te staan omdat twee spelers van het veld gestuurd werden.

SV Nootdorp leed bij het al gedegradeerde Victoria ’04 een onverwachte 4-3 nederlaag. Binnen de minuut keek Nootdorp tegen een achterstand aan, maar Danny Wilschut zorgde met twee treffers voor een voorsprong. In de tijd dat Remco van Winden geblesseerd van het veld moest, scoorde Victoria verassend de gelijkmaker (2-2). Nadat Romano Seedorf een voorzet van Sander Janssen binnen had gekopt leek Nootdorp op de zege af te stevenen.

De realiteit was echter anders. Victoria wist op gelijke hoogte te komen profiteerde later van een slordige ingooibal van Nootdorpse zijde en kwam het tot de eerste seizoenoverwinning.