Wippolder heeft een nieuwe voorzitter

Sport 52 keer gelezen

Delfgauw - Sportvereniging Wippolder heeft op maandag 3 maart een nieuwe voorzitter gekozen. Tijdens een buitengewone ledenvergadering, met een hoge opkomst, mochten de leden een nieuwe voorzitter aanwijzen.

Een stemmingsronde was niet nodig. De zelfstandig ondernemer Hans Prade neemt medio april het stokje over van Danny de Lee. De huidige voorzitter Danny de Lee stopt ermee. "De batterij is na vijf en een half jaar helemaal leeg.

"Het is tijd voor een frisse wind", zei De Lee tijdens zijn afscheidsspeech. Vooraf hebben twee kandidaten zich aangemeld. Een dag van te voren nog een derde kandidaat. Twee kandidaten hebben zich toch weer teruggetrokken. Hierdoor hoefden de leden niet te stemmen, unaniem spraken zij hun steun uit voor de overgebleven kandidaat.

Vanaf januari heeft Prade gespreken gehad met diverse leden van sv

Wippolder. In zijn aankondiging gaf hij duidelijk aan dat hij sinds het aanmelden van zijn zoon bij de F-pupillen door de vereniging warm was

ontvangen. Waarna hij ook zelf bij de vereniging is gaan voetballen in de 7-tegen-7 competitie. Hierdoor voelde hij zich steeds meer betrokken bij de club. Deze sfeer wil Prade behouden, want "Wippolder heeft door de sfeer van de club en het grote aantal jeugdleden de toekomst."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant