Rabobank Stimuleringsprijs

Actueel 118 keer gelezen

Pijnacker - Zondag 2 maart was er weer een paardendressuurwedstrijd bij manege ’t Blauw Gele Vendel. Ondanks de harde wind had zich maar een ruiter zich afgemeld.

Voor de rubriek L2 dressuur was er een grote deelname, want in deze rubriek kon men de Rabobank Jeugdstimuleringsprijs winnen, die gesponsord was door de Rabobank Pijnacker-Nootdorp.

Deze prijs heeft als belangrijkste doel jonge ruiters en amazones in de breedtesport te stimuleren om zich binnen de paardensport verder te ontwikkelen naar een hoger niveau en in aanraking te komen met de huidige topruiters en toptrainers. De winnaars krijgen dan ook een mooi prijzenpakket met dekje en tas en een mogelijkheid om zich in te schrijven voor een VIP dag tijdens de RaboTalentendag 2008. Manege ’t Blauw Gele Vendel probeert deze prijs altijd op te nemen in de door hun georganiseerde wedstrijden.

Ditmaal werd de prijs gewonnen door Sanne van Wingen met haar jonge paard Who’s Knows van de Schaffelaarruiters uit Barneveld. Zij behaalde in totaal 387 punten. Sanne reisde zelfs, speciaal voor deze prijs, met twee paarden af naar Pijnacker! De uitslagen van de ruiters van ’t Blauw Gele Vendel waren als volgt:

B dressuur: 3e Amarins Vaartjes met Uquilina,185 punten en eveneens 4e met 191 punten.

4e Nadia Spaans met Presca 190 punten

L1 dressuur: 2 x 1e Cindy Bierman met Unieni 202 en 203 punten.

L2 dressuur: 2 x 3e Carola Kral met Wanadoo B met 188 en 189 punten.

M1 dressuur:2 x 1e Sylvia Brugging met Vienna 179 en 183 punten.

Z1 dressuur: 1e Wijnske van Steenhoven met Verdi, 202 punten.

De volledige wedstrijduitslag is te vinden op: www.blauwgelevendel.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant