Voetbaloverzicht Pijnacker en Nootdorp

Sport 33 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Door de overvloedige regenval in de voorafgaande nacht is de wedstrijd DSVP-Lombardijen zaterdag afgelast.

SV Nootdorp kwam wel in actie en boekte bij Alexandria een zeer nuttige 1-3 overwinning. Met een behoudend tactisch concept hield Nootdorp de Rotterdamse ploeg redelijk onder de duim en wist het via Sander Jansen zelfs aan de leiding te komen. Na de thee kwam Alexandria, door een strafschop, op gelijke hoogte. Het laatste woord was, via Romano Seedorf en Dadou Kasongo, toch weer aan de Nootdorpse brigade.

Ook Oliveo kwam dit weekend tot een overwinning. Bij MSV ’71 kwam het tot een knappe 0-3 overwinning. Op aangeven van Michael Lodder kopte Marc Janssen de zebra’s aan de leiding. Nog voor het aanbreken van de rust verdubbelde Oliveo de voorsprong. Gesteund door de wind schoot Leroy Verstegen de tweede Pijnackerse treffer binnen.

Kort na de hervatting bracht Erwin van Tuyl, via een kopbal en op aangeven van Verstegen, Oliveo naar een comfortabele 0-3 voorsprong die vervolgens niet meer in gevaar kwam.

RKDEO hield zondag de punten in eigen huis: het won afgetekend met 3-0 van VOC. Moh Ben Abdellah opende de score waarna DEO, gesteund door de harde wind, verzuimde de score op te schroeven. Wel trof Abdellah nog eenmaal de lat. In de tweede helft trachtte VOC langszij te komen, maar de DEO-defensie gaf geen krimp. Op aangeven van Lennart Hilkhuijsen schoot Robbie van Hagen, achter zijn standbeen langs, 0-2, waarna Michel Rolvink een vrije trap van Eric Mooijman fraai binnenkopte, 0-3). Zondag wacht de belangrijke uitwedstrijd tegen den Hoorn.