Verdachten overval Zeeman aangehouden

Actueel 47 keer gelezen

Ypenburg - Dankzij opsporingsprogramma TeamWest denkt de politie Haaglanden met de aanhouding van twee verdachten (21 en 27) uit Zoetermeer een overval op een vestiging van Zeeman opgelost te hebben.

Twee mannen in donkere kleding overvielen maandag 31 december 2007 om 10.30 uur de Zeemanvestiging, aan de Oude Kustlijn. Terwijl een van de twee overvallers met de bedrijfsleider naar achteren ging om de kluis te openen, bleef de andere overvaller samen met een medewerkster in de winkel achter. Het tweetal ging er vervolgens met de inhoud van de klus vandoor.

De politie kwam de twee verdachten op het spoor na een uitzending van het opsporingsprogramma Team West op TV West. De politie toonde in de uitzending camerabeelden van de overval en dit leverde meerdere tips op. De 27-jarige verdachte zit sinds 12 februari vast, de 21-jarige verdachte werd een dag later aangehouden. Zij zijn woensdag 27 februari voorgeleid voor de raadkamer en die besliste dat de voorlopige hechtenis van beide verdachten 90 dagen werd verlengd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant