Twee Van der Helmbedrijven sponsoren

Actueel 109 keer gelezen

Pijnacker - De nieuwe clubkleding is dinsdag 26 februari officieel overhandigd aan de leden van de IJsvereniging Pijnacker. Dit gebeurde op een prachtige locatie, namelijk Thialf in Heerenveen.

De sponsoren van de nieuwe clublijn zijn twee van oudsher in Pijnacker gevestigde bedrijven: Van der Helm Bad en Body aan de Kerkweg en Van der Helm Bedrijven welke sinds 2007 verhuisd zijn naar de Helmhoek op het nieuwe bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs.

Theo van der Helm is binnen de IJsvereniging een echte ‘natuurijsman’ en is jaarlijks aanwezig op de Weissensee. Kees van der Helm is iedere week op de Uithof te vinden, rijdt nog menig persoonlijk record en zat er in Heerenveen op deze dinsdag dichtbij op de 1500 meter. Het is duidelijk dat beide sponsoren IJsvereniging Pijnacker een warm hart toedragen. Buiten het schaatsen zijn zij ook nog actief met onder meer fietsen, hardlopen en endurorijden.

De nieuwe clubkleding bestaat uit een jack, thermojack, wedstrijdpak, thermopak, ritsbroek, wielershirt, wielerbroek, second layer en windbreker. Al deze functionele kleding is door een commissie van drie wijze mannen/vrouw, Marco Overvoorde, Bert Mostert en Marleen Smeulers, uitgezocht en bedacht.

IJsvereniging Pijnacker is van oudsher een bloeiende vereniging die al veel talenten heeft zien doorstromen naar het Gewest Zuid-Holland. Namen uit het verleden zijn Vincent en Guido de Graaf, Jeroen Stam, Mark van Velzen en Alain Poot. Op dit moment maken Kurt Wubben, Michael Poot, Donna Koot, Joyce Lansbergen, Matthijs Engele en Olaf van der Burg deel uit van de gewestelijke selectie.

De nieuwe clubkleding kan door iedereen gedragen worden en zal bij de volgende inschrijfavonden voor de jeugd en senioren natuurlijk te bestellen zijn. Informatie over de clubkleding en/of alvast een bestelling plaatsen kan via het emailadres: clubkleding@ijvp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant