Bijzondere zorg Ipse gecertificeerd

Actueel 59 keer gelezen

Nootdorp - Rekening houden met de wensen van de cliënt, kwaliteit van zorg en klantgerichtheid staan bij Ipse hoog in het vaandel. Dat ze dat goed doen blijkt wel uit het behalen van het volledige HKZ-certificaat.

En daar zijn ze bijzonder trots op! Ipse is een organisatie die zorg en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap.

HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Als het certificaat behaald is betekent dit dat een organisatie cliënten centraal stelt, continu werkt aan optimalisering van het aanbod, betrouwbare resultaten presenteert en voldoet aan de eisen die vanuit de sector zelf, door financiers, cliënten en de overheid worden gesteld. Het certificaat is drie jaar geldig en wordt jaarlijks opnieuw getoetst.

‘Bijzondere mensen, bijzondere zorg’ is het motto van Ipse.

Ipse blijft zich de komende jaren verder ontwikkelen als professionele partner voor het bieden van zorg, ondersteuning en behandeling aan mensen met een beperking op ruim 120 locaties in Zuid-Holland.

Ook in Delft, waar Ipse bekend is door Arbeidscentrum de Ruimte, Kinderdienstencentrum Kind&Zo, Dagcentrum Willem Felsoord en Westhoek en diverse woonvoorzieningen. En in Pijnacker - Nootdorp door Buurtschap Craeyenburch, Dagcentrum Bizzi en diverse woonvoorzieningen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant