Vermist: moeder met drie kinderen

Regio 53 keer gelezen

Haaglanden - De politie zoekt naar een 38-jarige Haagse moeder die samen met haar drie kinderen sinds zondagmiddag 24 februari 16.00 uur vermist is.

Haar dochters uit een eerder huwelijk (Shaza, acht jaar en Naza, vijf jaar) verblijven sinds enige tijd bij een gezinshuisouder. (Dit zijn pedagogisch opgeleide mensen die kinderen in hun eigen huis opvangen. Jeugdformaat is verantwoordelijk voor de gezinshuizen.)

In het kader van de bezoekregeling zag de Haagse hen in haar woning aan de Erasmusweg. Vanuit haar woning vertrok ze zondag samen met haar anderhalf jaar oude peuter Rayan, en haar twee oudere dochters voor een wandeling. Tot op heden heeft zij de meisjes niet teruggebracht bij de gezinsouder en zijn de Haagse en haar drie kinderen spoorloos. De vrouw droeg een zwarte hoofddoek, een donkerrode jas, zwarte broek en halfhoge laarzen. Shaza droeg ook halfhoge schoenen en had het haar los hangen. Naza droeg een roze jas en het haar los. Rayan zat in een zwarte kinderwagen en droeg een oranje pak dat uit een geheel bestaat. Zij had geen schoenen aan.

(Her)kent u Haagse en haar kinderen, heeft u ze sinds zondagmiddag ergens gezien of weet u waar ze verblijven? Belt u dan met de recherche van Bureau Zuiderpark via 0900-8844. Anoniem kan uiteraard ook, belt u dan met M. op nummer 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant