Voetbaloverzicht Pijnacker en Nootdorp

Sport 166 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - DSVP was zaterdag, tegen het massaal verdedigende DVO ’32, negentig minuten in de aanval maar zag geen kans, hoewel daar wel mogelijkheden voor waren, om doeltreffend te zijn.

In een van de schaarse aanvallen van de ploeg uit Vlaardingen gaf de eenzame spits Michel van Geest DSVP-doelman Rick Groen het nakijken (0-1). Met kunst en vliegwerk hield DVO vervolgens stand. DSVP trad, door vakanties en schorsingen, aan met een groot aantal invallers.

SV Nootdorp

SV Nootdorp lijkt volledig van slag. Zaterdag leed het bij het geplaagde Zwaluwen Vlaardingen (vijf punten in mindering!) een 3-0 nederlaag waardoor het dicht bij de tiende plek is gekomen. Het toch al met personele problemen kampende Nootdorp zag zaterdag ook nog Samir Amghar, Keith Frankel en Danny Wilschut geblesseerd afhaken. Jeroen van den Akker maakte na lange tijd zijn rentree. Komende zaterdag reist Nootdorp af naar Alexandria ’66 in Capelle, waar de voormalige DSVP-spits Angelo Koeiman de laatste tijd weer aardig op schot is.

RKDEO

RKDEO deed wat het moest doen en won zondag op eigen veld met 3-1 van MSV ’71. Bij rust was de stand nog 0-0 maar vrij snel na de hervatting brak Moh Ben Abdellah de score open. Nadat Lennart Hilkhuijsen de score had verdubbeld bracht Abdellah de stand op 3-0. Door een eigen doelpunt van Pim Lakens kwam de eindstand op 3-1. Komende zondag gaat DEO op bezoek bij VOC. Daarna wachten de concurrenten Den Hoorn en Velo.

Oliveo

Oliveo kreeg bij Delfia maar liefst drie strafschoppen tegen. Door een vroeg doelpunt van Paul Janssen was Oliveo nog wel aan de leiding gekomen, maar door een strafschop (hands) schoot Wesley Kamphuis de stand naar 1-1. Na opnieuw een strafschop (overtreding randje 16 meter) bracht dezelfde Delfia-speler de stand op 2-1. Nog was de strafschoppenkoek niet op. Sander van Meurs (rood) beging een overtreding waarna Kamphuis voor de derde maal vanaf de stip trefzeker was. In de slotfase liep Delfia nog uit naar 4-1. Zondag komt MSV ’71 op bezoek.