ADO Den Haag organiseert Ladies Day

Sport 37 keer gelezen

Regio - ADO Den Haag organiseert zondag 9 maart aanstaande in samenwerking met de Sassenheimse voetbalvereniging Ter Leede een open scoutingmiddag ten behoeve van de ontwikkeling van vrouwenvoetbal in de regio. Deze ‘Ladies Day’ heeft plaats op De Aftrap, het opleidingscomplex van ADO Den Haag in het Zuiderpark.

Deelnemers aan de scoutingmiddag worden beoordeeld door leden van de technische staf en scouts van ADO Den Haag Vrouwen. Speelsters tussen de 16 en 28 jaar, die momenteel actief zijn voor een club, worden uitgenodigd deel te nemen. Inschrijving is mogelijk via het op www.adodenhaag.nl te downloaden formulier. Na inschrijving ontvangen deelnemers persoonlijk bericht met nadere informatie over onder meer aanvangstijden.

ADO Den Haag neemt, evenals AZ, sc Heerenveen, FC Twente, FC Utrecht en Willem II, vanaf dit seizoen deel aan de Eredivisie Vrouwen. Met de toetreding tot de Eredivisie Vrouwen geeft ADO Den Haag haar rol als topsportinstituut in de regio Haaglanden nog beter vorm. Om doorstroming van talent vanuit de hoofdklasse naar de Eredivisie te garanderen, is ADO Den Haag een samenwerkingsverband aangegaan met Ter Leede.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant