Voetbalderby en een gezellig feest

Sport 371 keer gelezen

Pijnacker - Aanstaande zondag vindt op sportpark De Groene Wijdte aan de Sportlaan een onvervalste voetbalderby plaats. Om 14.00 is de aftrap van de ontmoeting tussen Oliveo en RKDEO.

Na de wedstrijd staat er ook nog een muzikaal gebeuren op het programma, dat heeft de organisatie vanavond laten weten. Naast de bekende discoklanken van DJ Koos 'Galaxy' Haket, bekend van de Pijnackerse Oranjefeesten, komt ook zanger Dennis uit Schipluiden de voetjes van de vloer zingen. “Hij maakt er altijd een gezellig feestje van”, aldus organisator Kees Hogervorst.

Derby

Nog even over de derby: het Nootdorpse RKDEO neemt op de ranglijst, met 29 punten een fraaie tweede plaats in. Oliveo staat er, met 14 punten, minder rooskleurig voor. Maar vooral bij derby’s rollen er soms onverwachte uitslagen uit de bus. De spanning zal zondag dan ook wel weer te snijden zijn. De wedstrijd RKDEO - Oliveo, eerder dit seizoen, leverde de roodbroeken uit Nootdorp een 3-1 overwinning op.

Nog meer feest

Zaterdag 29 maart gaan alle remmen los met de band Vital Sign. Deze muzikale rakkers met ‘Idols’-ster Ellen zorgen dat elk feestje als legendarisch de boeken in gaat. Het feest is voor iedereen toegankelijk, mits je over een toegangskaart, een goed humeur en een warm Oliveo hart beschikt.

De kaarten kosten € 8,00 en zijn te koop bij: Kees Hogervorst, Harry en Mia van Marrewijk, Angelique van der Houten en Frank van der Meer. Aanstaande zondag kan dus worden gezien als een opwarmertje!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant