Stichting Sint Pijnacker zoekt hulpjes

Algemeen 41 keer gelezen

Pijnacker - Met ingang van 2007 worden de intochten van Sinterklaas in Pijnacker georganiseerd door de Stichting Sint In Pijnacker (S.I.P.). S.I.P. bestaat inmiddels uit een volledig bestuur en een behoorlijk aantal helpende handen, maar is (toch) nog steeds op zoek naar meer assistentie zodat de intocht 2007, die dit jaar op zaterdag 24 november zal plaatsvinden, vlekkeloos kan verlopen.

S.I.P. zoekt op dit moment vooral iemand die het beheer wil voeren over de materialen die in eigendom van de stichting zijn (de kostuums, bijbehorende zaken en pruiken). Deze coördinator zorgt ervoor dat de zwarte pietenkostuums op de dag van de intocht in prima staat verkeren, dat alles compleet is en dat na de intocht alles weer goed en schoon de opslagruimtes in gaat. Dit allemaal natuurlijk in samenwerking met andere medewerkers, want de coördinator kan in ieder geval tijdens het eerste jaar rekenen op assistentie van de overige medewerkers en de personen die voorheen zorgden voor de kostuums. Zo kan de kandidaat gebruik maken van heel veel voorwerk

Vanzelfsprekend moet de persoon die S.I.P. op het oog heeft de intochten van Sinterklaas een warm hart toedragen, heeft hij/zij affiniteit met kostuums en weet de kandidaat geduldig te blijven in de hectische uren van voorbereiden en opruimen.

Ben je geïnteresseerd om mee te werken aan een fantastische Sinterklaasintocht? Neem eens contact op met Walter Vermeer, tel. 015 369 8983/ 0642 234 002.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant