Open Huis bij CreaStudio Sabine

Algemeen 86 keer gelezen

Nootdorp - Op zondag 18 november 2007 tussen 11.00 en 16.00 uur is er Open Huis bij CreaStudio Sabine. U kunt dan kijken naar een geheel nieuwe collectie van uitwerkingen van de te volgen kerstworkshops.

Het is ook dit jaar een mooie en leuke variatie geworden van diverse groenworkshops en omgetoverde houten dragers tot prachtige huisdecoraties. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een kerstkrans met een schitterende rode olielampbol (speciaal voor binnen), een kersttaart met lampjes op een roomwit plateau, een grappige en functionele kerstkaartenhanger, een sneeuwpopster met verlichting (zie foto) en nog veel meer.

Het open huis is echt de moeite van een bezoek waard en als u komt dan staat er een heerlijk kopje koffie, thee of een glaasje glühwein met wat lekkers voor u klaar. Schrijft u zich gelijk in voor een workshop dan ontvangt u een leuke attentie.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen op 18 november a.s. dan is alle informatie met foto’s vanaf 19 november 2007 te zien op www.creastudio.nl. Heeft u geen internet kunt u ook een afspraak maken om langs te komen.

CreaStudio Sabine is gevestigd aan de Kon. Wilhelminastraat 40, ingang achterom via M. Oosterwijckstraat, Nootdorp. Telefoon 015-2579077 en e-mail creastudio@orange.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant