Voetbaloverzicht Pijnacker-Nootdorp

Sport 64 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - In de eerste helft kwam RKDEO tegen Den Hoorn, door een doelpunt van Erik van der Bos, op een 0-1 achterstand. In de tweede helft kwam DEO veel feller voor de dag en leefde de wedstrijd op.

Den Hoorn moest terug, ging vertragen maar bleef overeind. DEO was enkele malen dicht bij de verdiende gelijkmaker. Deze viel echter pas in de elfde minuut van de extra speeltijd. In een chaotische situatie kopte Michel Rolvink de luid bejubelde gelijkmaker binnen.

Heel wat minder verging het Oliveo, dat in Wassenaar bij Blauw Zwart een 4-1 nederlaag leed. De Pijnackerse zebra’s kwamen nog wel aan de leiding door een doelpunt van Marc Janssen die goed voorbereidend werk van Marijn Delissen afrondde. Door fouten in de defensie was het snel gedaan met de voorsprong, de rust werd bereikt met een 3-1 achterstand en het wegzenden (tweemaal geel) van John Ruigrok.

Na de hervatting was opnieuw zwak verdedigen de oorzaak van het vierde Blauw Zwart doelpunt.

Zaterdagmiddag keerde DSVP met een 1-0 nederlaag terug uit Wateringen. Een ongelukkig moment in de DSVP verdediging stelde KMD in de gelegenheid om op voorsprong te komen. Het zou bij deze ene treffer blijven. Benjamin Klomp had in de tweede helft de pech dat de bal, na een schot van zijn voet via de paal weer in het veld terugkeerde. Door het inbrengen van enkele wissels trachtte trainer Wolterman het tij te keren. Dat mocht echter niet baten.

Een weer kompleet SV Nootdorp kwam bij VVOR al snel op een voorsprong. Na een handsbal van VVOR-verdediger Schenk schoot Jack van Brummelen de openingstreffer tegen het net (0-1). Nootdorp had vervolgens het betere van het spel in handen en toen VVOR ook nog eens met tien man kwam te staan (twee maal geel voor Jordi Damen) leek Nootdorp op weg naar een overwinning. VVOR bleek echter over veerkracht te beschikken en scoorde via Rhandy Rademaker de gelijkmaker.