Herfstwandeling Dobbeplas

Algemeen 42 keer gelezen

Nootdorp - Onder het motto “Er op uit in ’t Groen?…Doen!” houdt Natuur- en Recreatieschap Dobbeplas in samenwerking met G.Z-H op zondag 14 oktober diverse wandelingen rond de Dobbeplas en in de omgeving daarvan.

Deelnemers aan deze herfstwandeling kunnen van 11.00 uur tot 15.00 uur starten vanaf de parkeerplaats bij de Dobbeplas in Nootdorp. Drie wandeltochten zijn uitgezet van respectievelijk vijf (met puzzelopdrachten voor kinderen), tien en vijftien kilometer. Het is ook mogelijk onder deskundige leiding van een gids deel te nemen aan een excursie. Deze excursie begint om 14.00 uur. Voor de excursie wordt aangeraden om een verrekijker mee te nemen. Meedoen aan de wandeling of de excursie kost 1 euro voor volwassenen en 0,50 eurocent voor kinderen t/m 12 jaar. Iedere deelnemer ontvangt een herinnering.

Deze wandeling is de zeventiende uit de serie van tweeëntwintig. G.Z-H, organiseert samen met recreatieschappen en diverse andere instanties dit jaar verder nog vijf wandelingen: in Goeree, Krimpenerwaard, Vijfheerenlanden, ‘t Weegje en IJsselmonde.

Meer weten?

Informatie over de wandelingen kunt u zondag 14 oktober krijgen bij de ‘groenbus’ van Zuid-Holland die bij het startpunt staat. Ook kunt u hier veel (kosteloze) informatie krijgen over onder meer wandelen, fietsen en kanovaren in Zuid-Holland. U kunt ook vooraf contact opnemen met G.Z-H via 010-298 10 10 (alleen tijdens kantooruren).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant