Therulez.nl

Algemeen 53 keer gelezen

Haaglanden - Jongerenwebsite therulez.nl lanceert haar nieuwste onderwerp: vooroordelen onder jongeren. De website staat bekend om haar vaak confronterende filmpjes over onderwerpen speciaal voor de jeugd. Het filmpje ‘surprised’ is vanaf vandaag live.

Dit fimpje gaat over voordoordelen, iedereen kent en heeft ze wel. Soms uit eigen ervaring en soms door input vanuit de media. Als het tegendeel wordt bewezen zijn we vaak behoorlijk surprised. Ook onder jeugd van verschillende culturen spelen deze vooroordelen. In de film zie je een groepje Antilliaanse jongeren rennen. Wat gaan zij doen? Just check it! op therulez.nl.

Nog meer op therulez.nl

Therulez.nl geeft informatie over politiegerelateerde onderwerpen die jongeren tussen de 12 en de 18 jaar bezighouden, zoals drugs, drank, illegale straatraces, heling, pesten, loverboys en wapens. Ook bevat de site buiten het nieuwe filmpje Surprised nog meer filmpjes over onderwerpen als privacy op internet en msn-en. Therulez.nl is opgezet in een jongerenstijl en heeft daarmee een andere stijl en uitstraling dan de andere politiesites.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant