Voetbaloverzicht Pijnacker-Nootdorp

Sport 37 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - RKDEO leverde een knappe prestatie door VOC met 0-2 te verslaan. Door het verlies van Den Hoorn staat RKDEO nu weer, dankzij een beter doelsaldo, bovenaan. In de eerste helft speelde DEO uitstekend. Door een doelpunt van Lennart Hilkhuijsen ging DEO met een voorsprong naar de thee.

In de tweede helft drong VOC wel aan, maar DEO hield stand. Met Jean Paul Pex als invaller hervond DEO zich, en toen Michel Rolvink, na een verre uittrap van keeper Hendriks, voor 0-2 was de zege een feit.

Heel wat minder verging het Oliveo, het verloor met 0-3 van MSV ’71. In de eerste helft was Oliveo meer aan de bal, maar liet het scoren over aan MSV. In de rust bracht Edgar Kunz Marijn Delissen en Stefan van der Ploeg in het veld en ging achterin een op een spelen.

Dit leidde, helaas voor de zebra’s, niet tot de gewenste aansluiter. Met het vorderen van de tijd leek een nieuwe nederlaag dan ook een feit te worden. Via een counter maakte MSV aan alle Oliveo illusies een eind.

Een dag eerder ging DSVP, niet helemaal verdiend, met 4-3 bij Lombardijen onderuit. Voor de thee maakte Benjamin Klomp de 1-0 achterstand ongedaan, maar ging door een defensieve toch met een 2-1 achterstand naar de kleedkamer. In de tweede helft kopte en schoot Michiel van Atten DSVP naar een 3-2 voorsprong. De Pijnackernaren lieten de zege toch nog uit handen glippen. Temeer omdat de arbiter niet ingreep na wat duw en trekwerk jegens Marco de Hoog. Zijn tegenstander mocht door en scoorde 4-3.

Ook SV Nootdorp moest, op eigen veld, de punten aan de tegenstander laten. Alexandria, met oud DSVP-spits Angelo Kooeiman in de gelederen, won in een merkwaardige wedstrijd met 4-3. Via een wat makkelijk gegeven strafschop kwam Alexandria al snel op voorsprong. Na eet tweede Rotterdams doelpunt bracht Ali Somnez de achterstand terug tot 1-2, maar door een nieuwe treffer van Alexandria werd de ruststand toch nog 1-3. In de levendige tweede helft kwam Nootdorp via Keith Frankel terug tot 2-3 en leek er nog van alles mogelijk.

Lang duurde de vreugde echter niet omdat Alexandria profiteerde van een misverstand in de Nootdorp-defensie. Khaled Raoui profiteerde hiervan en bracht met een fraaie lob de marge weer op twee doelpunten (2-4). Even veerde het Nootdorp publiek nog op toen de referee, maar nu ten gunste van SV Noodorp, naar de witte stip wees. Remco van Winden zag zijn inzet echter door doelman Sander Hafman. In de slotfase pikte Sander Jansen nog een doelpuntje mee, wat een 3-4 einduitslag betekende.