Open Huis Haagland Kozijnen en RAKU

Algemeen 200 keer gelezen

Nootdorp - Haagland Kozijnen is inmiddels al bijna 15 jaar een begrip in de regio met kunststof kozijnen van het merk Z-window. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober houdt Haagland Kozijnen Open Huis tezamen met RAKU dakkapellen aan de Gildeweg 26 te Nootdorp.

Kwaliteit en vakmanschap

De Z-window kunststof kozijnen zijn in vele uitvoeringen en kleuren leverbaar en bovendien bijzonder onderhoudsvriendelijk. De op maat gemaakte profielen voor kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zorgen voor een ware metamorfose in zowel moderne als klassieke stijl met een natuurlijke uitstraling.

Z-window kunststof kozijnen worden volgens de strenge VKG-normen geproduceerd en gecontroleerd. Het hele productieproces vindt plaats onder het komo-keur. Bovendien heeft Haagland Kozijnen jarenlange ervaring met eigen en ervaren VKG-opgeleide monteurs.

De Raku kunststof dakkapellen zijn naadloos uit één stuk gefabriceerd uit met glasvezel versterkt polyester en zijn gegarandeerd wind- en waterdicht. De RAKU dakkapel wordt in één dag geplaatst.

Najaarsactie

In de showrooms kan een goede indruk worden verkregen van de kozijnen en dakkapellen. Haagland Kozijnen biedt overigens in de maanden oktober en november 10% korting op de Z-window kunststof kozijnen. RAKU dakkapellen biedt tijdens deze maanden een korting van 50% op de accessoires (rolluiken, screens) bij bestelling van een RAKU Dakkapel.

De showrooms zijn gevestigd aan de Gildeweg 26 te Nootdorp. Telefoon: 015- 3102070 De reguliere openingstijden zijn van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens het Open Huis zijn beide bedrijven op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 geopend. Meer informatie is beschikbaar via www.haagland-kozijnen.nl en www.raku.nl.

Advertorial

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant