Grote overwinning Avanti

Sport 85 keer gelezen

Pijnacker - Avanti heeft een vrij eenvoudige 13-2 overwinning weten te behalen op een onthutsend zwak Fortissimo uit IJsselstein. Het moet ook gezegd worden dat Avanti een puike eerste helft speelde.

De ploeg van Steven Mijnsbergen speelde zeer gedreven, zowel aanvallend als verdedigend. Er werd voor elke bal gevochten en het team straalde een enorme drive om te winnen uit. Verdedigend had de ploeg erg veel rebound en was Fortissimo vaak na éénmaal schieten de bal alweer kwijt. Het publiek werd getrakteerd op mooie staaltjes korfbal. Een aantal doelpunten was dan ook om in te lijsten.

Na een ruststand van 10-1 werd de ploeg uit Pijnacker wat minder secuur in de passing waardoor het aanvallend wat minder gemakkelijk ging. Maar verdedigend bleef Avanti heer en meester. Bijna elke rebound was voor de ploeg van Steven Mijnsbergen en Fortissimo kon alleen nog maar uit een strafworp scoren. De wedstrijd eindigde in een ruime 13-2 overwinning.

Doelpunten: Mathijs Kranenburg (5), Dé Post (2), Ronald Struijk (2), Kitty van der Ende, David Post, Kirsten Post en Fenna Teunissen.

Dit is een ingezonden sportbericht. Bent u ook actief in de sportwereld binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Stuur uw persbericht in naar redactie@telstar-uitgeverij.nl o.v.v. TelstarOnline. Liefst met foto.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant