12e maal Beelden in de herfst

Algemeen 62 keer gelezen

Delfgauw - Van vrijdag 28 september tot en met zondag 7 oktober vindt voor de 12e maal de tweejaarlijkse kunsttentoonstelling Beelden in de herfst plaats. Op en rond boerderij Onder de zeven Linden in Delfgauw exposeren een twintigtal Nederlandse en buitenlandse kunstenaars hun werken in diverse materialen. In de boomgaard, stallen, karnmolen, kas en tuinen rond de boerderij kunnen bezoekers de kunstwerken bewonderen.

Beelden in de herfst biedt de gelegenheid om in een mooie rustieke omgeving midden in de drukke randstad te genieten van kunst. De expositie wordt dit jaar weer ingevuld door kunstenaars met verkoopbare objecten met daarnaast weer veel ruimte voor experimentele kunst.

Er zal een grote diversiteit aan beelden te zien zijn met een grote verscheidenheid aan materialen en technieken. Daarnaast is er wederom veel aandacht besteed aan de manier waarop de exposeerde beelden zo goed mogelijk tot hun recht komen op deze bijzondere locatie.

Uit Pijnacker nemen deel beeldhouwer Ed van Hagen en Tilleke Schwartz. Ed zal zijn werken in natuursteen exposeren in de tuin direct achter de boerderij. Tilleke Schwartz heeft in de bosrand dierfiguren een plek gegeven die wel van zeer bijzonder materiaal zijn vervaardigd.

De expositie is dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

Toegang € 5,00 dit is inclusief plattegrond en een kopje thee of koffie.

Kinderen tot en met 18 jaar onder begeleiding van volwassenen zijn gratis. Heeft u een IKEA-family pas? Haal dan een gratis toegangskaartje bij de info balie bij IKEA Delft af!

Adres: Delftsestraatweg 280 te Delfgauw.

Tel: 015 - 2570610 of kijk voor meer informatie op www.beeldenindeherfst.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant