Danny Boer naar WK Jiu-Jitsu

Sport 201 keer gelezen

Pijnacker - De 17-jarige Danny Boer uit Pijnacker is door de Judo Bond Nederland geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het Wereld Kampioenschap Jiu-Jitsu -21 jaar, die op 6 en 7 oktober in Hanau te Duitsland worden gehouden, in de klasse -69 kg van het Fighting System.

Het is de 2e keer dat Danny Boer, lid van Budoschool Yotosama uit Zoetermeer, Nederland mag vertegenwoordigen, vorig jaar mocht hij succesvol deelnemen aan het Europees Kampioenschap Jiu-Jitsu -18 jaar waar hij in het Poolse plaatsje Bielsko-Biala de Europese titel veroverde in de klasse -66 kg. Nu een jaar later, komt Danny uit bij de Junioren (-21 jaar) in de klasse -69 kg. Na het winnen van de kwalificatie toernooien, de Open Zuid-Hollandse Kampioenschappen en de Open Noord-Hollandse Kampioenschappen was het duidelijk dat opnieuw Danny de beste was om Nederland te vertegenwoordigen. Op vrijdag 5 oktober zal hij met de Nationale ploeg, zijn coach John Zwalve en 5 clubgenoten afreizen naar Duitsland waar opnieuw een mooie ervaring beleefd zal worden!

Dit is een ingezonden sportbericht. Bent u ook actief in de sportwereld binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Stuur uw persbericht in naar redactie@telstar-uitgeverij.nl o.v.v. TelstarOnline. Liefst met foto.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant