Heren Oliveo Handbal winnen

Sport 123 keer gelezen

Pijnacker - Afgelopen zondag speelde het eerste herenteam hun eerste echte wedstrijd in de veldcompetitie. Nadat vorige week DWS niet op kwam dagen, werd een reglementaire 10-0 zege geboekt.

Voor de tweede competitiewedstrijd trad het team aan in Zwijndrecht tegen SV Conventus. In het vorige seizoen werden de uit- en thuiswedstrijd nog verloren en stond het team van Conventus nog onder leiding van de huidige trainer van Oliveo, André de Waal. Met rust stond een 7-14 stand op het scorebord in het voordeel van Oliveo. Slechts gedurende de eerste 10 minuten was er sprake van een gelijkopgaande wedstrijd.

Na de rust stond Oliveo geregeld onder druk, maar kwam het niet echt in de problemen. Omdat bij Conventus de vermoeidheid toesloeg, kon de voorsprong in de laatste minuten van de wedstrijd uitgebouwd worden. De drie debutanten tijdens deze wedstrijd, waarvan één B-junior en twee A-junioren, scoorden vrij snel achter elkaar.

De eindstand was 27-16 voor Oliveo waardoor Oliveo na 2 wedstrijden aan de leiding van de competitie gaat. Volgende week om 12:30 uur wordt aan de Monnikenweg de derde competitiewedstrijd tegen Vires et Celeritas gespeeld.

Dit is een ingezonden sportbericht. Bent u ook actief in de sportwereld binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Stuur uw persbericht in naar redactie@telstar-uitgeverij.nl o.v.v. TelstarOnline. Liefst met foto.