Voetbaloverzicht Pijnacker-Nootdorp

Sport 186 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - DSVP heeft op eigen veld een 0-1 nederlaag geleden. “Boosdoener” was IJVV De Zwervers. Het beslissende doelpunt werd, na een fout in de DSVP-defensie, al in de derde minuut gescoord door Roman Helms.

In tegenstelling tot de vorige week zag DSVP geen kans een vuist te maken. Pas in de slotminuten drong de ploeg van Wolterman sterk aan en was Roel van de Weerd dicht bij de gelijkmaker. Het bleef echter bij 0-1.

SV Nootdorp kwam bij het Vlaardingse HVO niet tot scoren. Ook de thuisclub kan het net niet vinden zodat de bekende 0-0 brilstand op het scorebord bleef staan. Geen doelpunten maar wel een goede wedstrijd met een groot aantal spectaculaire momenten. Bij SV Nootdorp was doelman Fabian Colpa in goede doen, hij verrichtte enkele goede reddingen. Ook zijn collega aan de overkant bleef goed overeind. Nootdorp (7 uit 3) neemt een gedeelde koppositie in.

Oliveo leverde een knappe prestatie door DHL met 1-2 te kloppen. In de eerste helft werd er ten onrechte een goal van Leroy Versteegen (buitenspel) afgekeurd en trof Dries Bibouh namens DHL de lat. Na de hervatting bracht Tim van Rheenen met een afstandsschot de zebra’s aan de leiding. Wat later werkte Michael Termoshuizen uit een scrimmage de bal voor de tweede maal in het doel van de Delftse leewen. Kort voor bepaalde Bibouh de eindstand op 1-2.

RKDEO boekte op eigen veld de derde zege. Ditmaal werd Blauw Zwart aan de zegekar geregen. Doelman Dennis Hendriks heeft nog steeds de nul kunnen houden. Via Ben Abdellah kwam DEO al in de eerste minuut aan de leiding. Ondanks wat kansen over en weer werd er voor de thee niet meer gescoord. Door een eigen doelpunt kwam Blauw Zwart op een 2-0 achterstand, waarna Abdellah nog wat zout in de Wassenaarse wond strooide (3-0). RKDEO is nu de trotse koploper.