Schaatsen- en schaatskleding Ruilbeurs

Sport 106 keer gelezen

Pijnacker - Vlak voor het begin van het nieuwe schaatsseizoen biedt ook dit jaar IJsvereniging Pijnacker de mogelijkheid om gebruikte schaatsen en schaatskleding te koop aan te bieden en te kopen. De schaatsruilbeurs is dit jaar op vrijdag 21 september van 18:30 uur tot 20:30 uur.

Het is de bedoeling dat iedereen die spullen te koop wil aanbieden deze van tevoren komt inleveren. De ijsvereniging zorgt er dan voor dat ze keurig uitgestald aangeboden worden. Heb je schaatsen (alleen noren en easygliders/houtjes, geen kunst- of hockeyschaatsen!) of schaatskleding in de aanbieding, dan kun je deze langs brengen bij Rolf Binkhorst (wel even van te voren bellen: 015 3697591), of op vrijdagavond tussen 18:00 uur en 18:30 uur in de Tinteltent. Lever de spullen bij voorkeur van te voren in!

Op de ruilbeurs is ook Sporthuis Reinders aanwezig met nieuwe trainingspakken, schaatspakken en nieuwe schaatsen (noren en easy gliders).

Alle jeugdleden dienen hun abonnement op te komen halen bij de schaatsruilbeurs.

Ook kunt u uw schaatsen bij de ijsvereniging vakkundig laten slijpen. Hiervoor kunt u uw schaatsen tijdens de ruilbeurs inleveren. Een week later liggen ze dan messcherp weer op u te wachten.

Er zijn nog enkele plekken over bij het jeugdschaatsen. Kijk snel voor meer informatie op de website van de ijsvereniging: www.ijsvereniging-pijnacker.nl

Dit is een ingezonden sportbericht. Bent u ook actief in de sportwereld binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Stuur uw persbericht in naar redactie@telstar-uitgeverij.nl o.v.v. TelstarOnline. Liefst met foto.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant