Voetbaloverzicht Pijnacker-Nootdorp

Sport 90 keer gelezen

Zowel DSVP als SV Nootdorp kwamen zaterdag tot een 2-0 overwinning. DSVP klopte op eigen veld Maasdijk en Nootdorp kwam in Nieuw Beijerland tot de dik verdiende overwinning. De doelpunten voor SV Nootdorp werden in de eerste helft gescoord en kwamen op naam van Keith Frankel en Samir Amghar. Topscorer Danny Wilschut zat met een blessure aan de kant.

Ook in de wedstrijd DSVP-Maasdijk vielen de doelpunten in de eerste helft. Uit een voorzet van Roel van der Weerd kopte Ben Bolleboom de stand naar 1-0 en enkele minuten later schoot hij van afstand nummer twee tegen de touwen. In de tweede helft, waarin Maasdijk fel tegenstand bood, stopte doelman Staalduinen een strafschop van Bolleboom.

Oliveo, met in het doel Rudy van Reeuwijk, ging in de uitbeurt bij Velo met 3-0 onderuit. Velo bleek doeltreffender in het afwerken dan de Pijnackerse zebra’s, en profiteerde bij de eerste twee doelpunten van niet al te sterk uitverdedigen van de Oliveo afweer. Velo was in de defensie fysiek sterker dan de Oliveo, dat uiteindelijk een wat geflatteerde nederlaag leed.

RKDEO klopte in Nootdorp het zwakke Scheveningen met 4-0. Met wat meer scherpte voor de goal had de overwinning nog groter kunnen zijn. De openingstreffer was een cadeautje van verdediger Pronk, die zijn eigen doelman passeerde. Lennart Hilkhuijsen zorgde voor de rust nog voor 2-0. Na de thee scoorden Hilkhuijsen en Rob van Hagen ieder nog eenmaal. Van Berkel van Scheveningen moest kort voor het eind met een hoofdletsel naar de kant.