Aan de slag als Buddy!

Algemeen 8 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Voor velen van ons zit de vakantieperiode er al weer (bijna) op. Wat nu! Tijd voor het buddyschap? Buddy Netwerk start vanaf 20 september a.s. met een nieuwe basistraining en is nog op zoek naar kandidaten.

Voor Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw is de behoefte groot want ook hier hebben we te maken met ernstig zieke mensen die graag op sociaal-emotionele ondersteuning wachten bij de verwerking van hun ziekte. Het buddyschap is beslist niet zwaar en geeft je ook een hoop plezier en ontspanning.

Een luisterend oor bieden, open staan voor contact en/of het ondernemen van activiteiten met het maatje (zoals een cliënt genoemd wordt) zijn enkele voorbeelden binnen het buddyschap. Naast het delen van verdriet valt er ook vaak en veel te lachen.

Voordelen Buddyschap

Het buddyschap levert ook veel praktische voordelen. Een kleine greep hieruit: Een onkostenvergoeding; Forse kortingen op diverse evenementen, attracties en uitgaansmogelijkheden; Gratis basistraining; Verrijking/Uitbreiding van Kennis en Netwerk; Een welkomstattentie.

Voorwaarden Deelname

Minimaal 21 jaar; ± 3 uur per week (ochtend, middag, avond en/of in het weekend) tijd; Eigen leven redelijk op orde; Levenservaring; Niet (ver)oordelend.

Aanmelden of meer info? Bel vandaag nog voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek: 070-3649500 of kijk op www.buddynetwerk.nl.

Uit de krant