Dierenverwenweken bij Intratuin

Algemeen 65 keer gelezen

Pijnacker - Meer dan de helft van de Nederlandse huishoudens heeft een huisdier. En zij kunnen nooit teveel vertroeteld worden. In aanloop naar Wereld Dierendag op 4 oktober, is het hoogtijd om uw huisdier eens extra te verwennen. Intratuin start daarom 20 augustus met de Dierenverwenweken. Naast ‘beestachtige’ aanbiedingen zijn er tot 4 oktober leuke extra’s, zoals korting stickeren, een gratis Big Shopper en een uniek hondenevenement.

Bij Intratuin ontvangt u aan de kassa een stickervel met kortingsstickers die vanaf 10 september gebruikt kunnen worden. Zo kunt u tegen leuke kortingen uw huisdier verwennen! Daarnaast krijgt u van 24 september tot en met 4 oktober een Big Shopper met unieke print cadeau wanneer u voor € 5,- aan producten van de dierenafdeling koopt.

Voor de hondenbezitters is er op zaterdag 29 september een geweldig evenement. Altijd uw hond al op de ‘catwalk’ willen zien lopen? Op deze dag zoekt Pedigree een model voor hun nieuwe reclamecampagne. Dus noteer deze dag alvast in uw agenda, want misschien schittert uw hond wel in de nieuwe campagne van Pedigree. Alle honden mogen meedoen!

Tot slot; RTL 4 start een nieuw programma ‘De Beestenbus’. Een gezellig programma waarin alle ‘ins & outs’ op het gebied van het verzorgen van huisdieren centraal staat. De Beestenbus gaat vanaf 15 augustus voor de opnames bij Intratuin langs. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Kijk dan op www.intratuin.nl voor de opnamedagen en de locaties. De eerste uitzending is zondag 2 september om 11.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant