Inbreker aangehouden op A12

Regio 13 keer gelezen

Regio/Bergschenhoek/Zoetermeer - Politiemensen van de regio Haaglanden hebben dinsdagochtend een 19-jarige man uit Den Haag aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak in een supermarkt aan De Vlashoeck in Bergschenhoek.

In de nacht van maandag op dinsdag meldde een getuige dat er was ingebroken in de supermarkt en dat zij een aantal mannen ervandoor zag gaan. Ter plaatse bleek dat een ruit was ingegooid en dat de inbrekers een hoeveelheid sigaretten hadden buitgemaakt. Politiepersoneel van het district Noord stelde direct een onderzoek in en hield, aan de hand van het opgegeven signalement, op de Noordeindseweg een auto staande. De inzittenden bleken echter niets met de inbraak de te maken.

Enige tijd later zette politiepersoneel van de regio Haaglanden de achtervolging in bij een auto die met hoge snelheid over de A12 ter hoogte van Zoetermeer reed. Nadat de bestuurder de auto had stilgezet, vluchtten de inzittenden. Eén van hen, de 19-jarige man uit Den Haag, werd na enige tijd aangehouden toen hij uit een tuin kwam lopen. In de aangetroffen auto werden sigaretten aangetroffen. De recherche van het district Noord zet het onderzoek voort.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant