Win een uniek schilderij!

Algemeen 94 keer gelezen

Nootdorp - U kunt op een unieke manier een prachtig schilderij bemachtigen van de NH. Kerk in de Nootdorpse Dorpsstraat. Eigenlijk heel eenvoudig: u stort een bedrag op banknummer 508851483 t.n.v. Christelijk Jeugdwerk Nootdorp onder vermelding van uw postcode met huisnummer. Wij hebben van tevoren een bedrag bepaald dat het schilderij op moet brengen. Als u met uw donatie dat bedrag bereikt of volmaakt, is het schilderij van u.

U kunt zoveel keer meedoen als u wilt. De minimum inzet is een bedrag van één euro. Maar natuurlijk stort u meer of doet hoe heel veel keren mee. Deze actie is een van de acties van Nootdorpse jongeren die sponsorbijdragen zoeken voor hun werkvakanties. Dit jaar gaan ze naar Honduras om daar bij de Stichting Ontwikkelings Projecten Honduras (www.soph.org) te gaan werken. De SOPH is een stichting opgericht in door Mevr. W. v. Stein, uit Noordwijk, die op kleinschalige basis hulp biedt.

In de afgelopen jaren zijn er op diverse gebieden hulp geboden, bij het opzetten van schooltjes, medisch centra, landbouw projectjes en op individueel gebied zoals operaties van kinderen met een handicap en studiebeurzen. Uiteraard leest u daarover de komende tijd in De Eendracht regelmatig meer. Stort u voor 12 augustus 2007 (de vertrekdatum) een bedrag hoger dan vijf euro dan krijgt u ook nog een ansichtkaart met een vakantiegroet van de jongeren uit Honduras. Onder de deelnemers aan de actie worden pakketjes met kaarten verloot: afdrukken van de historische kerk.

Het schilderij dat u met deze creatieve, ludieke actie kunt winnen is gemaakt door Margot Labordus – Kerklaan. In de etalage van Galerie Nootdorp kunt u het grote schilderij bewonderen. Het is gemaakt in olieverf en inclusief lijst. De maat is flink: 80 x 60 cm. Een sieraad dus in uw kamer of op kantoor. Door mee te doen met de schilderijen-actie steunt u direct de jongeren en indirect de projecten waar zij gaan werken. Veelal ziekenhuizen, scholen of bijvoorbeeld een weeshuis in de derdewereldland.

Voor inlichtingen over deze actie en de spelregels: Henk Niphuis, Tel: 06-49726480, email: henkpvd@yahoo.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant