Mishandeling in Zoetermeer

Regio 56 keer gelezen

Regio/Zoetermeer - De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van twee jongens achter een school aan de Werflaan op maandagavond 9 juli omstreeks 19.45 uur. De jongens, twee Zoetermeerders van 14 jaar oud, kwamen eerder op de avond twee meisjes tegen, waarbij over en weer gescholden werd. Even laten kwamen zij de meisjes in de buurt van het Langelandziekenhuis weer tegen. De meisjes waren nu echter in het gezelschap van de drie (latere) verdachten.

De slachtoffers fietsten samen op het paadje achter de school aan de Werflaan toen de drie verdachten aan kwamen fietsen. Een van de verdachten liep op het eerste slachtoffer af en begon hem in het gezicht te slaan. Toen het tweede slachtoffer op de fiets wilde vluchten, werd hij door de andere twee jongens tegengehouden en kwam ten val tegen een hek. Toen hij op de grond lag, werd hij door een van de verdachten getrapt. Het eerste slachtoffer heeft aan het voorval een gebroken kaak overgehouden, het tweede slachtoffer kwam uiteindelijk met de schrik vrij.

Het signalement van de verdachten luidt: de eerste jongen had een blanke huidskleur, leeftijd circa 19 jaar oud, lengte 1.90 meter, kortgeknipt donker haar. Hij droeg een rood-witte jas tot op de heupen.

De tweede verdachte is eveneens een blanke man, ongeveer 19 jaar oud en 1.80 lang. Hij had kortgeknipt donker haar en droeg een zwart T-shirt.

De derde man die alleen stond te kijken heeft eveneens een blanke huidskleur en is ook circa 19 jaar oud. Zijn lengte is ongeveer 1.75 meter. Hij had een kaalgeschoren hoofd en droeg een bruine trui met opschrift 'Lonsdale'. De politie zou ook graag in contact komen met de twee meisjes: een blank meisje van ongeveer 14 jaar oud en 1m60 lang. Het tweede meisje had eveneens een blanke huidskleur en was iets jonger en een kop kleiner dan haar vriendinnetje. (Her-)kent u deze mannen of denkt u te weten om welke meisjes het gaat, meld u zich dan bij de politie op 0800-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant