23 juni: Jaarmarkt Pijnacker

Actueel 40 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdag 23 juni a.s. organiseert Star Promotions in samenwerking met Ondernemersvereniging Pijnacker Paraat de Jaarmarkt in het centrum van Pijnacker. De jaarmarkt zal plaatsvinden van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Wij nodigen iedereen uit om de gezellige en veelzijdige Jaarmarkt te komen bezoeken. Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen over de ruim 200 kramen. Star Promotions heeft er samen met de Ondernemersvereniging hard aan gewerkt om er voor iedereen wat leuks van te maken!

Voor jong en oud, kortom voor elke leeftijdscategorie zal deze jaarmarkt erg aantrekkelijk worden gemaakt. Gezellig wandelend over de markt vindt u hier van alles wat. Een lekkere versnapering zoals broodjes beenham, hamburgers, bara’s, patat en diverse andere lekkernijen zullen hier aanwezig zijn. Ook de verslaafde shopper kan hier zijn hart ophalen door middel van de verschillende kraampjes met kleding en modeaccessoires.

Er is ook van alles voor huis en tuin zoals leuke woondecoraties, glaswerk maar ook huishoudelijk textiel, ook zal er van alles te vinden zijn voor hobby en vrije tijd, misschien wel een cadeautje voor uzelf of voor een ander!

Naast de kramen zullen er ook diverse attracties zijn zoals een draaimolen, zweefmolen, springkussen, trein, minicars en de power jump om de Jaarmarkt tot een geslaagd dagje uit te maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant