Gespreksgroep rouwverwerking

Algemeen 29 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Kwadraad, maatschappelijke dienstverlening start op korte termijn de gespreksgroep rouwverwerking voor inwoners van Delft en Pijnacker-Nootdorp en start wanneer voldoende deelnemers zich hebben aangemeld.

De gespreksgroep bestaat uit 8 bijeenkomsten De groep staat onder begeleiding van een deskundige hulpverlener, gespecialiseerd in rouw- en verliesverwerking.

De gespreksgroep is bedoeld voor mensen (jong en oud) die gesteund willen worden bij de verwerking van het verlies van hun partner, familielid of een ander dierbaar persoon.

U vindt in deze gespreksgroep steun en troost. U ontmoet mensen die hetzelfde hebben meegemaakt en waarmee u uw gevoelens kunt delen. Kwadraad werkt met een programma waarin een aantal thema’s/onderwerpen wordt besproken. Ook is er ruimte voor het inbrengen van eigen thema’s/onderwerpen. U leert met elkaar de draad van het leven weer op te pakken.

U kunt zich aanmelden bij Kwadraad, maatschappelijke dienstverlening,

telefoon 0900 – 120 21 50. Na aanmelding heeft u een kennismakingsgesprek met één van de begeleiders. De cursuskosten zijn € 30,-. Careynpashouders krijgen € 4,- korting.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant