Drie plakken voor Tae Kwon-do club

Sport 136 keer gelezen

Regio - Tae Kwon-do Delft/DeBrasacker opnieuw één van de besten op het open Taekyon toernooi Tae Kwon-do in Oss! Met een selectie van slechts 9 man sterk reisde Tae Kwondo delft/DeBrasacker o.l.v Marco van den Bos af naar het Brabantse Oss.

Dit keer werden er maar 9 toppers van de school van de ruim 80 leden ingezet. De gebroeders Luc en Daniël Michon en Ella Bergwerff uit Delfgauw, Jesse-Jane Velden uit Den Haag, Ozzy Brussee en Richard Saarloos uit Hoek van Holland, en de Delftenaren Wouter van Halderen, Melissa Simonis en Fauzia Fuad waren de vertegenwoordigers van de school. Dit keer werden er drie gouden plakken meegenomen.

Ozzy won bij de senioren goud in de klasse tot 70 kg. Een zeer goede prestatie. Hij is net terug van een groot toernooi in Brazilië waar hij Pan American Kampioen is geworden en liet zien dat hij echt de sterkste in zijn klasse is. Zwaargewicht Wouter won in de geel/groene bandhouders de eerste plaats en Luc Michon won met overmacht zijn gouden plak bij de jeugd A-klasse tot 40 kg. Een tweede plaats in de categorie meisjes tot 30 kg was weggelegd voor Jesse-Jane. Daniël en Ella sloten het toernooi af met een mooie derde plaats.

Over een niet te lange periode hoopt Tae Kwon-do Delft/De Brasacker met een veel groter aantal deel te gaan nemen aan toernooien. Voor de jeugd organiseert de vereniging samen met Naeryo Jirugi van John van de Water uit Leidschenveen een Clubtoernooi op 03 juni 2007.

Hier wordt op een vriendschappelijke wijze door de jeugd ervaring opgedaan in het wedstrijdgedeelte van Tae Kwon-do.

Tae Kwon-do Delft/De Brasacker zit in een goede positie door sterke trainers in huis te hebben die zeker een bijdrage leveren om talenten in deze sport op te leiden tot ware kampioenen. TaeKwon-do Delft/De Brasacker gaat zich nu richten op de komende Wereldkampioenschappen in Birmingham en is ervan overtuigd dat daar leden goede resultaten gaan neerzetten.