Google Maps bij Post Makelaardij

Algemeen 499 keer gelezen

Pijnacker - Post Makelaardij uit Pijnacker heeft Google Maps geïntegreerd in hun website. Door het gebruik van de satellietfoto's krijgt de woningzoeker een goed overzicht van de ligging van de woning en tegelijkertijd een situatieschets en volledig beeld van de infrastructuur. Zo kan iedereen nu een eigen buurtonderzoek doen.

Ook de overige woningen die Post Makelaardij te koop en te huur heeft kunt u herkennen aan de huizen op de kaart. Vanwege de volledige integratie is er geen aparte link met betrekking tot Google Maps.

U kunt via de homepage direct op de Google Map de verschillende woningen bekijken en bij de detailpagina per woning kunt u op "route" klikken om de locatie via satelietfoto of landkaart te bekijken.

De Google Map zal automatisch worden weergegeven met daarop de locatie van de betreffende woning alsmede de woningen in de buurt die bij Post Makelaardij te koop zijn. Door deze nieuwe functionaliteit is het nog leuker en makkelijker zoeken op www.postmakelaardij.nl naar uw droomhuis. Door de functionaliteit van Google Maps volledig in de website te integreren hoeft u geen extra software op uw computer te installeren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant