Moederdag actie Rappa Pijnacker

Algemeen 36 keer gelezen

Pijnacker - Aanstaande zondag is het weer moederdag, kies dit keer voor een werelds cadeau.

De afgelopen week is huis aan huis een prachtige folder bezorgd, die vol staat met verrassende ideeën voor cadeaus uit de hele wereld. Denk aan heel veel mooie sieraden, sjaals, leuke tassen of een bijzondere set van 3 mokken uit Thailand.

Er is een bijzondere serie sieradendozen, die prachtig versierd zijn met kraaltjes en borduurwerk, deze zijn gemaakt in India, maar er zijn ook sieradendozen van handgeschept papier uit Thailand in diverse kleuren en motieven. Zo kan voor ieder sieraad een mooie opbergplek gevonden worden.

Natuurlijk zijn er ook interessante boeken en CD’s in het assortiment, ook daarbij kunt u vast en zeker verwen-ideeën opdoen. Maar natuurlijk zijn er nog heel veel meer wereldse cadeau-ideeën, zoals een mooi beeld, prachtig glaswerk, bijzonder schrijfpapier of heerlijk geurend wierook. En om de dag tot een lekker dagje te maken kunt u een greep doen in het food- assortiment, denk daarbij aan Max Havelaar koffie / koffiepads, heerlijke koeken en chocolade, diverse vruchtensappen, een lekkere fles wijn of bijzondere producten voor de warme maaltijd. Met onze nieuwe kooksauzen zet u in een wip een makkelijk en bijzonder maal op tafel.

Voor al deze wereldse ideeën kunt u terecht bij de Wereldwinkel, Raadhuisplein 16, Pijnacker. U bent van harte welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant