Zaterdag: 24e Beatrixrun!

Actueel 254 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdag 5 mei om 10.00 uur start de 24e Beatrixrun vanuit het centrum van Pijnacker. Om 16.45 uur is de terugkeer op de Oostlaan voor de beroemde 'Engelse Lus.'

De Beatrixrun is een motortoertocht waarbij ongeveer honderd zijspanmotoren in het zijspan een minder-valide passagier meenemen. De motorrijders, die uit het gehele land komen, worden op professionele wijze begeleid door zes tot acht motoragenten van verschillende politiekorpsen. De motoragenten worden op hun beurt ondersteund door circa 50 motorordonnansen, die met regelmaat andere evenementen zoals wielerrondes begeleiden.

De Beatrixrun is een evenement, dat wordt georganiseerd door Oranjevereniging Pijnacker. De Beatrixrun wordt kosteloos aangeboden. Dat is alleen mogelijk dankzij de inzet van alle motorrijders, maar ook dankzij vele vrijwilligers. Ook mag de organisatie in toenemende mate rekenen op steun vanuit het bedrijfsleven, de middenstand en verschillende verenigingen uit Pijnacker-Nootdorp. Een bewijs, dat de Beatrixrun leeft en bij veel inwoners een gevoelige snaar raakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant