Nieuwe cd van Nootdorpse gitarist

Algemeen 99 keer gelezen

Nootdorp - Gitarist Tino van der Sman, volgens Rootstown Magazine 'een van de rijkste, rijpste gitaarpersoonlijkheden', is ondanks het feit dat hij niet in Spanje is geboren zo flamenco als flamenco maar zijn kan.

Hij studeerde bij Paco Peña aan het Rotterdams Conservatorium en kreeg een beurs om zijn opleiding in Sevilla voort te zetten. Begin vorige maand presenteerde hij tijdens een uniek concert in zijn woonplaats Utrecht zijn nieuwe cd: TINO.

Beluisteren in Nootdorp

Opnieuw een schitterend muziekstuk met een afwisseling van ingetogen en juist ook extreem uitbundige muziekstukken. Voor mensen woonachtig in Nederland zijn de cd´s te bestellen door € 16.50 euro over te maken op rekeningnummer 137398379 te Nootdorp op naam van Tino van der Sman. Dit onder vermelding van cd Desatino ( = de eerste cd van Tino) of cd Tino ( = dus de nieuwste).

Mail uw adres naar info@flamenco-tino.com of tinovandersman@yahoo.es, dan krijgt u de cd zo spoedig mogelijk toegestuurd. U kunt ook bestellen door te mailen naar de ouders van Tino in Nootdorp: elsenleo@planet.nl. Dan zorgen zij ervoor dat de cd bij u wordt bezorgd. Voor inlichtingen kunt u ook de mailadressen gebruiken.

U kunt in Galerie Nootdorp Dorpsstraat 17 op zaterdag 5 mei en zondag 6 mei aanstaande desgewenst de cd beluisteren en bestellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant